پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

ادامه انفجار‌های کنترل شده در اصفهان برای مهار مهمات عمل نکرده

ادامه انفجار‌های کنترل شده در اصفهان برای مهار مهمات عمل نکرده مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: انفجار‌های کنترل شده در اصفهان برای مهار مهمات عمل نکرده ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 02
کد خبر: ۳۰۷۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، منصور شیشه‌فروش اظهار داشت: در اثر حمله‌های ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکا، خساراتی به بخش‌های مختلف وارد شد و برخی از مهمات در مناطق مختلف عمل نکردند که عوامل فنی پس از اعلام آتش بس برای خنثی سازی، انتقال و معدوم سازی این مهمات بر اساس پروتکل‌های موجود به مکان‌هایی که گزارش شده، مراجعه می‌کنند.

وی ادامه داد: در این راستا انفجار‌های کنترل شده‌ای توسط نیرو‌های مسلح انجام و همواره پیش از اقدام به معدوم سازی و خنثی سازی و کنترل این مهمات عمل نکرده، اطلاع رسانی لازم در این زمینه توسط رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی انجام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: صدا‌هایی که در این گونه مواقع به گوش می‌رسد ناشی از عملیاتی است که برای انهدام و معدوم کردن مهمات عمل نکرده انجام می‌شود که همه این انفجار‌ها کنترل شده بوده و جای هیچ گونه نگرانی برای شهروندان در این زمینه نیست.

وی خاطرنشان کرد: هر گونه اطلاع رسانی و گزارش‌های لازم در زمینه تعداد خنثی سازی و معدوم کردن بمب و موشک‌های عمل نکرده در استان از طریق نیرو‌های مسلح انجام خواهد شد.

کلمات کلیدی: انفجار اصفهان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha